Ökumenikus világimanapi alkalom templomunkban, március 4-én 10 órakor

Kedves Gyülekezeti Tagok!

A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa a korábbi évek hagyományai alapján, 2022-ben is csatlakozik a Világimanaphoz, melynek liturgiáját Anglia, Wales és Észak-Írország imanapi bizottságának tagjai fogalmaztak meg.

A világimanap hivatalos időpontja március 4-e, amikor a világ számos pontján imádkoznak az ott élő emberekért, Isten áldását kérve életükre, gondjaik megoldására pedig a Szentlélek útmutatását.

Az idei imanap bibliai üzenete: „Mert csak én tudom, mi a tervem veletek” (Jer. 29,11) 

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a gyülekezet templomában 2022. március 4-én, pénteken délelőtt 10 órától, ahol közösen imádkozhatunk és szolgálhatunk a szervezők által, erre az alkalomra kialakított szép liturgiában.

A Világimanap lelkészi vezetését Szilák Túri Krisztina lelkésznő vállalta el, az alkalom megrendezésében közreműködnek a szeretetotthon dolgozói és a Johannita Hölgycsoport tagjai.

Szeretettel várjuk azon gyülekezeti tagok jelentkezését is, akik egy kis felolvasással részt tudnak venni a liturgia lebonyolításában.

A járványhelyzetre való tekintettel a templomot kizárólag az otthon az Ördögárok u. felőli, kerti bejáratán át lehet megközelíteni. Az alkalmon a maszk viselése kötelező. Az imanapi program egy kis agapéval zárul. 

Bővebb információkat https://www.meot.hu/index.php/noi-m/vilagimanap-2022-anglia-wales linken találhattok. 

Remélem minél többen részt tudunk venni a felkínált alkalmon. Az imanap ökumenikus jellege miatt, érdeklődő barátnőket, rokonokat is szívesen látunk.

Szeretettel: Gregersen Labossa Ágnes

You may also like...