Járványügyi szabályok változása templomunkban március 27-től

A világi szabályozást követve örömmel értesítünk Mindenkit, hogy könnyíthetünk a templomlátogatási szabályokon. Március 27-től bejárhatunk a templomunk két lépcsőjén elérhető főbejáraton. Sajnos a bejáratot ugyanúgy, mint eddig a kiskaput, csak meghatározott ideig és továbbra is őrizve tarthatjuk nyitva idős otthonlakóink helyben maradásának védelmében. Tehát a főbejáratot is ½ órával az alkalom kezdése előtt nyitjuk és ¼ órával a meghirdetett kezdés utánig lesz nyitva. Az alsó bejárat folyamatosan zárva lesz. Kérünk mindenkit, hogy ne csengessenek, mert a nővéreknek nincs idejük leszaladgálni az alsó bejárathoz! Akinek sok a lépcső, kérésére be tudjuk engedni az eddigi kiskapun.

A bejáratnál továbbra is kérik a kézfertőtlenítést. A maszk használata nem kötelező sem az épületben, sem a templomban. Mindenkinek a lelkiismeretére bízzuk, hogy viseli-e továbbra is azért, hogy az otthonlakók is lejöhessenek közénk, hogy ők is tudjanak velünk együtt úrvacsorát venni. Nekik az Intézet kötelezővé teszi. Nem tartjuk kötelezően nyitva az eddigi bejárati ajtót sem, csak a bukó ablakokat. Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Az istentiszteleteket továbbra is felvesszük. Hétfő esténként 18 órától lesznek elérhetőek gyülekezetünk youtube csatornáján.

Fodor Viktor lelkész, Békés Tamás felügyelő

You may also like...