Szabadtéri családi istentisztelet vasárnap

Kedves Testvérek!

Szeptember 13-án, vasárnap délelőtt fél 10-kor templomunkban tartunk istentiszteletet, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk.
Ugyanígy szeretettel hívunk és várunk a délután 5 órára meghirdetett tanévnyitó családi istentiszteletre, mely ez alkalommal a korona vírus okozta járvány miatt szabad téren lesz.
A családi istentisztelet helyszíne a hűvösvölgyi „Hüvi” szolgáltató házzal szembeni Bánffy György Emlékpark „színpada” és „nézőtere”. Találkozzunk a templom illetve a Sarepta Ördögárok úti kerti kapuja előtt délután 3/4 5-kor, ahonnan együtt fogunk átsétálni a Bánffy parkba! Kérjük, hozzátok magatokkal énekeskönyveteket!
Az istentisztelet keretében hálát adunk a nyári szünidőért, kérjük Isten áldását a következő tanévre, és mivel Jalsoviczky Nóra sajnos nem folytatja tovább a solymári diákok hittanoktatását, ezért neki külön is megköszönjük eddig végzett odaadó munkáját.
Az istentisztelet után ez alkalommal nem lesz agapé. Kérjük, hogy az alkalomra szánt süteményeket, gyümölcsöt, szörpöket ne hozzátok magatokkal, hanem hazatérve otthon fogyasszátok el!
Kérjük továbbá, hogy a járvány miatt a szükséges elővigyázatossággal úgy vegyetek részt az alkalmon, ahogy azt elöljáróink előírják és kérik (védőmaszk használata, másoktól megfelelő védőtávolság tartása stb.).

Mindenkit szeretettel várunk!

Budapest, 2020. szeptember 11.

 

Fodor Viktor lelkész

You may also like...