Adventi sorozat helyszínváltozás, templomzárás december 10-től

Kedves Testvérek!

A mai napra tervezett adventi sorozati alkalmunkat a gyülekezeti teremből közvetítjük, a korábbiakban megadottaktól eltérően az adás ezen a linken érhető el. A gyülekezeti teremben látogatókat, érdeklődöket nem fogadunk.

Az eddigi fegyelmezett és hősies védekezésük ellenére itt az Ördögárok utcai szeretetotthonban az idős ápoltaknál és a gondozóknál is kis létszámban pozitív covid eredményt állapított meg a legutóbbi tesztelés. Mindannyian tünetmentesek eddig, de az otthon vezetése így kénytelen volt zárlatot elrendelni. A továbbiakat a járványügyi hatóság döntése határozza meg.

Mivel templomunk az otthon része, a közelgő ünnep ellenére gyülekezetünk elnökségének döntése alapján elfogadjuk, támogatjuk és betartjuk a szeretetotthon és magunk érdekében az ilyenkor egyébként is kötelező előírásokat. Köszönve az eddigi együttműködést megszűntetjük a templomunk látogatását. Mindezzel lelkészünket, idős testvéreinket, a szeretetotthon lakóit és dolgozóit is védjük. Ezzel tudjuk felelősen segíteni és védeni tovább is áldozatos munkájukat.

Az ádventi sorozat és a vasárnapi alkalmak most sem maradnak el, csak sajnos nem a templomunkból lesznek láthatók. A további alkalmak módjáról értesítést küldünk.

 A változás már a mai naptól érvényes. Kérjük testvéreinket, hogy további rendszeres imádsággal is támogassuk az otthon és dolgozói munkáját, hiszen gyülekezetünk és így kibővített családunk tagjai ők is.

Budapest, 2020.12.10.

Szeretettel: Fodor Viktor , Békés Tamás, Dobó György

You may also like...